Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Zugló klubunkban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsot adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1566570243.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Regionális menedzser, mentor

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a  Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

szandi_jpg.jpg

Balogh Regina // Op. manager, klubvezető

Balogh Regina vagyok, 2019 elején dolgozom a Curvers-nél. Mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy mozogjak és fejlődjek. Több mozgásformát is kipróbáltam. A sport megtanított küzdeni a céljaimért, hogy fegyelmezett maradjak, amikor elveszítem a motivációmat és tovább haladjak azon az úton, amelyet kitűztem. Szeretném átadni a tudásomat, hogy segíthessek azoknak, akik szeretnének tenni az egészségükért. Számomra nagyon fontos, hogy a CURVERS vendégei a lehető legjobb szaktudásban részesüljenek, és biztonságos körülmények között hajtsák végre a feladatokat. A Curvers nemcsak egy tornaklub, hanem egy közösség, ahol mindenki vidám, és egy csapat. Változtass, hogy fejlődhess, csatlakozz hozzánk.

regi_jpg.jpg

Zágonyi Csilla // Op. manager, Supervisor

Zágonyi Csilla vagyok, 2017 ősze óta tartok edzéseket a Zugló Curves terem vendégeinek. A sport gyerekkorom óta fontos része életemnek, régebben kézilabdáztam, jelenleg futballozom. A Curvesnél egyszerre élhetem meg az egészséges életmód, a testmozgás iránti szeretetemet és - ami szintén legalább ennyire fontos számomra - a másoknak való segítségnyújtás örömét. A vendégeink sikerélményei, kedves szavai, mosolyai még a picit nehezebb napokon is feltöltenek, lendületet adnak.

csilla_jpg.jpg

Hunfalusi Dalma // Op. manager

Hunfalusi Dalmának hívnak, 2018 őszén kezdtem dolgozni a Curvesnél. A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, így mindig is érdekelt és fontosnak tartottam az egészségmegőrzést és a sportot. Az egyetemen verseny-aerobikozom jelenleg, de az egész eddigi életemet végig kísérte a sport, hiszen majdnem 8 évig aktívan fociztam. Célom, hogy mindenkivel megszerettessem és elhitessem a mozgás eredményességét és azt, hogy soha nem késő elkezdeni. A Curvesben megtetszett a vidám, jó hangulat és itt ismertem meg, hogy milyen nagyszerű csapatban dolgozni. Élvezem minden percét az itt töltött időnek, mert tudom, hogy így segíthetek másoknak és jobbá tehetem a hétköznapjaikat, valamint javíthatok az egészségügyi állapotukon, életminőségükön is. Szeretném elérni, hogy minél több hölgy csatlakozzon ehhez az edzésformához és higgyék el, hogy nincs lehetetlen, elérhetik céljaikat.

IMG_6121_jpg.jpg

Dybas Vivien // Op. menedzser

A mozgás szeretete már 3 éves korom óta jelen van az életemben. Először jött a szertorna majd az akrobatikus rock and roll és innentől kezdve megállíthatatlan voltam. Hosszú évekre a tánc mellett kötöttem ki és végül színházi táncos végzettséget szereztem. Azontúl hogy színházakban szerepeltem évekig - tàncosként és énekesként egyaránt- elkezdtem tanítani és tovább adni azt a tudást, amit én is megszereztem évek alatt. Itt a Curves-ben az a célom, hogy minél színesebb órákkal ne csak mozgás helyes kivitelezését, hanem az edzést mint örömforrást is át tudják élni a vendégeink.

104924132_3202805213120150_540409025740479430_n_jpg.jpg