Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Margit és Zugló klubokban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsod adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1539689279.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Curves mentor

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a Margit körúti és Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

szandi_jpg.jpg

Szabó Helga // klubvezető

Szabó Helga vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, mert a sport által nyújtott élményeket és a mozgás örömét már általános iskolában megtapasztalhattam. Atlétikával és hosszú táv futással kezdtem, majd kézilabdázóként folytattam a sport pályafutásomat. Ezt követően találkoztam a kosárlabdával, ami 5 éven keresztül volt az életem része.

Mindig a feltöltődést, a jóleső fáradtság érzést kerestem a sportban ezt megtaláltam a Curvesben is.Szeretném másoknak is megmutatni, hogy a sportolás öröm. Töltődjünk együtt az edzéseken.

45704493_343268566231332_223112452831707136_n_jpg.jpg

Magdics Martin // Curves trainer

Magdics Martin vagyok, 2017 májusában kezdtem a munkát a Curvesnél! 6 éves korom óta csapatjátékokban versenyszerűen sportoltam. A csoportos és személyi edzés iránti szeretetem 2015-ben alakult ki. Szeretek foglalkozni az emberekkel, motiválom őket és segítek nekik a céljaik elérésében! A csoportos órák azok, amik igazán foglalkoztatnak. Szeretek mozogni, intenzív, mosolygós edzéseket tartani!

martin_jpg.jpg

Zágonyi Csilla // Curves trainer

Zágonyi Csilla vagyok, 2017 szeptembere óta tartok edzéseket a Margit körúti és olykor a zuglói terem vendégeinek. A sport gyerekkorom óta fontos része életemnek, régebben kézilabdáztam, jelenleg futballozom. A Curvesnél egyszerre élhetem meg az egészséges életmód, a testmozgás iránti szeretetemet és - ami szintén legalább ennyire fontos számomra - a másoknak való segítségnyújtás örömét. A vendégeink sikerélményei, kedves szavai, mosolyai még a picit nehezebb napokon is feltöltenek, lendületet adnak.

csilla_jpg.jpg

Hunfalusi Dalma // Curves trainer

Hunfalusi Dalmának hívnak, 2018 őszén kezdtem dolgozni a Curvesnél. A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, így mindig is érdekelt és fontosnak tartottam az egészségmegőrzést és a sportot. Az egyetemen verseny-aerobikozom jelenleg, de az egész eddigi életemet végig kísérte a sport, hiszen majdnem 8 évig aktívan fociztam. Célom, hogy mindenkivel megszerettessem és elhitessem a mozgás eredményességét és azt, hogy soha nem késő elkezdeni. A Curvesben megtetszett a vidám, jó hangulat és itt ismertem meg, hogy milyen nagyszerű csapatban dolgozni. Élvezem minden percét az itt töltött időnek, mert tudom, hogy így segíthetek másoknak és jobbá tehetem a hétköznapjaikat, valamint javíthatok az egészségügyi állapotukon, életminőségükön is. Szeretném elérni, hogy minél több hölgy csatlakozzon ehhez az edzésformához és higgyék el, hogy nincs lehetetlen, elérhetik céljaikat.

IMG_6121_jpg.jpg

Ledacs-Kis Róbert // Curves trainer

Ledacs-Kis Róbert vagyok, 2018.. nyara óta vagyok tréner.

Gyerekorom óta csapatjátékokban versenyszerűen sportolok. Úgy gondolom hogy elengedhetetlen az egészséges életmódhoz a rendszeres mozgás.

Hivatásomnak érzem azt hogy segítsek megvalósítani a sporttal kapcsolatos céljaikat a

vendégeinknek. Szeretek emberekkel foglalkozni, és örülök hogy ki tudok teljesedni egy csoportos edzés keretein belül. 

robi_jpg.jpg

Darányi Dominika // Edző

Darányi Dominika vagyok, a mozgás beépült a mindennapjaimba, része az életemnek. A sportolást az iskolai évek alatt soha nem éreztem kötelességemnek, mindig szeretetből csináltam. A sport szeretetét szeretném megtanítani és átadni a vendégeinknek, hogy a mozgást ne megterhelésnek érezzék, hanem örömük teljen benne. Célom, hogy mindenkiből kihozzam magához viszonyítva a legtöbbet és, hogy a mozgás vendégeink örömére és egészségére váljon. „Ép testben, ép lélek!”

domi_jpg.jpg

Gátsik Fanni // Edző

Gátsik Fanninak hívnak, 2018 ősze óta vagyok a Curves csapat tagja. A Testnevelési Egyetem végzős hallgatójaként kiemelt szerepet tölt be az életemben a mozgás és az egészséges életmód. Jelenleg is aktívan verseny-aerobikozom, de korábban sem hiányzott a sport a mindennapjaimból, teniszeztem és atletizáltam. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét és jól érezze magát a bőrében. Szeretnék minél több embernek segíteni céljai megvalósításában és saját korlátai átlépésében. A Curves-nél megtapasztaltam milyen egy jó csapatban dolgozni, valamint az edzések alatt lévő vidám hangulat mindig pozitív energiával tölt fel.

45453389_251488425495602_1656839546316259328_n_jpg.jpg

Rábl Imre // edző


Rábl Imre vagyok, 2018 őszén kezdtem a munkát a Curvesnél. A sport már gyerekkorom óta központi eleme az életemnek, mindig fontosnak tartottam az egészséges életmódot. Ezt a fajta szeretet kívánom átadni a vendégek számára is, hogy úgy érezhessék: a mozgás számukra csak örömet okozhat. Nagyon szeretek csapatban dolgozni és szeretnék minél több embert motiválni abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

45757576_266721710655642_1818020602259177472_n_(1)_jpg.jpg