Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Zugló klubunkban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsot adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1690549379.jpg

Rátkai Ákos // Curves Masterfranchise, Klubtulajdonos, Ügyvezető

Családi vállalkozás révén a Curves már egészen kis korom óta az életem szerves részét képezi, felsőfokú tanulmányaim során sajátítottam el lépésről-lépésre a Curves módszer minden csínját-bínját. 2016 óta négy Európai ország Masterfranchise-a vagyok, továbbá társtulajdonosa a Curves Zugló tornaszalonnak, illetve ügyvezetője a klubot üzemeltető Edzés Csak Nőknek Nonprofit Kft.-nek. 

Csapatommal arra törekszünk, hogy maximális vendégelégedettséget érjünk el professzionális és minőségi szolgáltatásunkkal, hisz hitvallásunk, hogy segítsünk a vendégeinknek abban, hogy egészségesen éljék az életüket. 

curves_akos_jpg.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Klubvezető, cégvezető

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a  Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

279325249_700850834588514_5063821853102852381_n_jpg.jpg

Sipos Viktória // Klubvezető helyettes/Operációs Menedzser

Sipos Viktória vagyok, 25 éves. Már gyermekkorom óta nagyon szeretek mozogni és táncolni. Gyerekként néptáncoltam, akrobatikus rockandroll-ra jártam és később Hip-Hopra is. Mivel az én életemben is nagyon fontos szerepe volt a mozgásnak, ezért mióta anyuka lettem még jobban oda figyelek erre hogy velem együtt a kislányom is rendszeresen mozogjon. 

Mióta a Curves-nél dolgozom, úgy érzem megtaláltam amit eddig kerestem. Vidám, és családias hangulatban dolgozhatok egyaránt a kollégákkal és a vendéggel is. Szeretem a hölgyeket látni mikor sikeres célt értek el és tettek azért hogy megőrizzék az ez egészségüket. Boldog vagyok hogy itt lehetek! 

curves_viki_jpg.jpg

Podolcsák Anna // Operációs Menedzser

 Podolcsák Anna vagyok 2024 év elején lettem Curves tag. Hamar megfogott és magával ragadott az edzések hangulata és a közösség ereje. A mozgás mindig fontos része volt az életemnek. 6-12 éves koromig társastáncoltam. Miután abbahagytam a fitnesz világa felé fordultam. Sok edzésformát kipróbáltam és megismertem végül rájöttem, hogy szeretnék a mozgás világában dolgozni. A Curvesben egy olyan csapat tagja lehetek, ahol közös célokat fogalmazunk meg, hogy megteremtsük a klubb hangulatot és segítsük vendégeinket céljaik elérésében. Itt fontos a test és a lélek összhangja, mivel a hatékony edzések mellett a társas kapcsolatokon és motivációkon is nagy hangsúly van. Egy olyan összetartó női közösséget ismerhettem meg, amire még nem láttam példát korábban.

Nincs kép feltöltve

Hegedűs Anna // Operációs Menedzser

Hegedűs Anna vagyok.
A mozgás kiskoromtól kezdve szerves része volt az életemnek ugyanis táncos iskolában kezdtem.
A mozgáson kívűl ami szenvedélyemmé vált, az emberek lelkének támogatása segítése ahol csak lehet.

Beleteltet pár évbe mire azt éreztem, hogy a munkahelyek világába végre megtaláltam a helyem!
A curves egy olyan minőséget hozott amiért érdemes felkelnem minden reggel.
Először nem gondoltam hogy létezik egy olyan edző terem, ahol az általános hangulat a jókedven és a kötetlen szereteten alapszik. Bebizonyosodott, hogy már pedig ez az elképzelés egyáltalán nem illúzió.

A vendégek és a kollégák mindenkihez elfogadással és tisztelettel fordulnak.
Én pedig igyekszem mindenkinek azt adni amire éppen a legnagyobb szüksége van :)
Legyen az egy beszélgetés, egy kemény edzés vagy éppen csak egy-két bátorító mosoly.
A curvsbe lépve készülj fel, fejlődni fogsz nem csak testben de lélekben is!

image0_(1)_jpeg.jpeg