Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Margit és Zugló klubokban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsod adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1539689279.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Curves mentor

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a Margit körúti és Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

szandi_jpg.jpg

Szabó Helga // klubvezető

Szabó Helga vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, mert a sport által nyújtott élményeket és a mozgás örömét már általános iskolában megtapasztalhattam. Atlétikával és hosszú táv futással kezdtem, majd kézilabdázóként folytattam a sport pályafutásomat. Ezt követően találkoztam a kosárlabdával, ami 5 éven keresztül volt az életem része.

Mindig a feltöltődést, a jóleső fáradtság érzést kerestem a sportban ezt megtaláltam a Curvesben is.Szeretném másoknak is megmutatni, hogy a sportolás öröm. Töltődjünk együtt az edzéseken.

45704493_343268566231332_223112452831707136_n_jpg.jpg

Barbóczné Rombai Éva // Vezető Edző

Barbóczné Rombai Éva vagyok, 2007 óta tartom az edzéseket tagjainknak a Zuglói és Margit krt.-i klubban edzőként. Nagy örömömre szolgál, hogy az asszonyoknak és a lányoknak segíthetek alakjuk formálásában, az egészségi problémájuk javításában, valamint jobb erőlétük növelésében egy vidám, kellemes környezetben. Az elért eredmények és siker történetek az én munkám eredménye is a csapaton belül, ebből merítem a további lendületemet!

evi_jpg.jpg

Magdics Martin // Curves trainer

Magdics Martin vagyok, 2017 májusában kezdtem a munkát a Curvesnél! 6 éves korom óta csapatjátékokban versenyszerűen sportoltam. A csoportos és személyi edzés iránti szeretetem 2015-ben alakult ki. Szeretek foglalkozni az emberekkel, motiválom őket és segítek nekik a céljaik elérésében! A csoportos órák azok, amik igazán foglalkoztatnak. Szeretek mozogni, intenzív, mosolygós edzéseket tartani!

martin_jpg.jpg

Zágonyi Csilla // Curves trainer

Zágonyi Csilla vagyok, 2017 szeptembere óta tartok edzéseket a Margit körúti és olykor a zuglói terem vendégeinek. A sport gyerekkorom óta fontos része életemnek, régebben kézilabdáztam, jelenleg futballozom. A Curvesnél egyszerre élhetem meg az egészséges életmód, a testmozgás iránti szeretetemet és - ami szintén legalább ennyire fontos számomra - a másoknak való segítségnyújtás örömét. A vendégeink sikerélményei, kedves szavai, mosolyai még a picit nehezebb napokon is feltöltenek, lendületet adnak.

csilla_jpg.jpg

Hunfalusi Dalma // Curves trainer

Hunfalusi Dalmának hívnak, 2018 őszén kezdtem dolgozni a Curvesnél. A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, így mindig is érdekelt és fontosnak tartottam az egészségmegőrzést és a sportot. Az egyetemen verseny-aerobikozom jelenleg, de az egész eddigi életemet végig kísérte a sport, hiszen majdnem 8 évig aktívan fociztam. Célom, hogy mindenkivel megszerettessem és elhitessem a mozgás eredményességét és azt, hogy soha nem késő elkezdeni. A Curvesben megtetszett a vidám, jó hangulat és itt ismertem meg, hogy milyen nagyszerű csapatban dolgozni. Élvezem minden percét az itt töltött időnek, mert tudom, hogy így segíthetek másoknak és jobbá tehetem a hétköznapjaikat, valamint javíthatok az egészségügyi állapotukon, életminőségükön is. Szeretném elérni, hogy minél több hölgy csatlakozzon ehhez az edzésformához és higgyék el, hogy nincs lehetetlen, elérhetik céljaikat.

IMG_6121_jpg.jpg

Ledacs-Kis Róbert // Curves trainer

Ledacs-Kis Róbert vagyok, 2018.. nyara óta vagyok tréner.

Gyerekorom óta csapatjátékokban versenyszerűen sportolok. Úgy gondolom hogy elengedhetetlen az egészséges életmódhoz a rendszeres mozgás.

Hivatásomnak érzem azt hogy segítsek megvalósítani a sporttal kapcsolatos céljaikat a

vendégeinknek. Szeretek emberekkel foglalkozni, és örülök hogy ki tudok teljesedni egy csoportos edzés keretein belül. 

robi_jpg.jpg

Darányi Dominika // Edző

Darányi Dominika vagyok, a mozgás beépült a mindennapjaimba, része az életemnek. A sportolást az iskolai évek alatt soha nem éreztem kötelességemnek, mindig szeretetből csináltam. A sport szeretetét szeretném megtanítani és átadni a vendégeinknek, hogy a mozgást ne megterhelésnek érezzék, hanem örömük teljen benne. Célom, hogy mindenkiből kihozzam magához viszonyítva a legtöbbet és, hogy a mozgás vendégeink örömére és egészségére váljon. „Ép testben, ép lélek!”

domi_jpg.jpg

Demecs Gábor // Edző

Demecs Gábor vagyok 2017 februárjában kezdtem dolgozni a Curvesnél. Már egészen fiatal korom óta a testmozgás és a sportolás foglalta el az első számú helyet az életemben. Versenyszerűen sportoltam judoban és atlétikában, de miután ki akartam próbálni magam labdajátékokban is, váltottam. Szolnokon versenyszerűen kosárlabdáztam és hobbi szinten kézilabdáztam. Későbbi tanulmányaimat a testnevelés és személyi edzés területén folytattam. Életcélom, hogy minden korosztálynak segíthessek az egészséges életmód megismerésében, illetve megszerettessem velük a testmozgást. Ha még nem tudod mennyi erő rejlik benned, gyere el hozzánk és segítek ennek megismerésében. Nagy szeretettel és törődéssel várok minden kedves régi és új hölgyvendéget a Curvesnél. Lányok ne felejtsétek nincs olyan, hogy lehetetlen csak tehetetlen! Mi megmutatjuk nektek, hogy a mozgás által ti is elérhettiek az ideális ép testben ép lélek csodálatos állapotát! Várok minden kedves leányt, nőt, asszonyt az edzéseinken, gyertek lányok mozduljunk együtt!!!!

demecsgabor_jpg.jpg

Gátsik Fanni // Edző

Gátsik Fanninak hívnak, 2018 ősze óta vagyok a Curves csapat tagja. A Testnevelési Egyetem végzős hallgatójaként kiemelt szerepet tölt be az életemben a mozgás és az egészséges életmód. Jelenleg is aktívan verseny-aerobikozom, de korábban sem hiányzott a sport a mindennapjaimból, teniszeztem és atletizáltam. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét és jól érezze magát a bőrében. Szeretnék minél több embernek segíteni céljai megvalósításában és saját korlátai átlépésében. A Curves-nél megtapasztaltam milyen egy jó csapatban dolgozni, valamint az edzések alatt lévő vidám hangulat mindig pozitív energiával tölt fel.

45453389_251488425495602_1656839546316259328_n_jpg.jpg

Rábl Imre // edző


Rábl Imre vagyok, 2018 őszén kezdtem a munkát a Curvesnél. A sport már gyerekkorom óta központi eleme az életemnek, mindig fontosnak tartottam az egészséges életmódot. Ezt a fajta szeretet kívánom átadni a vendégek számára is, hogy úgy érezhessék: a mozgás számukra csak örömet okozhat. Nagyon szeretek csapatban dolgozni és szeretnék minél több embert motiválni abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

45757576_266721710655642_1818020602259177472_n_(1)_jpg.jpg