Curves edzés csak nőknek

Edzőink

Ismerd meg vidám csapatunkat!

A Curves Zugló klubunkban vidám, és szakavatott edzőink gondoskodnak arról hogy biztosan jól érezd magad. Nemcsak a szakmai tudásukban bízhatsz, de figyelemmel kísérik fejlődésed, pulzusszámod és tanácsot adnak akár táplálkozási, életvezetési kérdésekben is.

Természetesen a gépek közötti dobogók gyakorlataival színesítik edzésed! :)

1690549379.jpg

Rátkai Ákos // Curves Masterfranchise, Klubtulajdonos, Ügyvezető

Családi vállalkozás révén a Curves már egészen kis korom óta az életem szerves részét képezi, felsőfokú tanulmányaim során sajátítottam el lépésről-lépésre a Curves módszer minden csínját-bínját. 2016 óta négy Európai ország Masterfranchise-a vagyok, továbbá társtulajdonosa a Curves Zugló tornaszalonnak, illetve ügyvezetője a klubot üzemeltető Edzés Csak Nőknek Nonprofit Kft.-nek. 

Csapatommal arra törekszünk, hogy maximális vendégelégedettséget érjünk el professzionális és minőségi szolgáltatásunkkal, hisz hitvallásunk, hogy segítsünk a vendégeinknek abban, hogy egészségesen éljék az életüket. 

curves_akos_jpg.jpg

Rátkai Viktória // Curves Masterfranchise - Klubtulajdonos

Rátkai Viktória vagyok, 2009. szeptembere óta foglalkozom a Curves módszerrel. Előtte az egészségügyben töltöttem csaknem 30 évet, ahol a rehabilitáció állt hozzám a legközelebb. Itt a jó szónál is többet tudok tenni azokért, akik komolyan gondolják az életmódváltást, akiknek szükségük van,szükségük lesz a rendszeres mozgásra.

Edzéseinkben a rehabilitációs munkám folytatását látom,  ez idő alatt nagyon sok vendégünknek tudtunk segíteni testi-lelki problémáik leküzdésében. Mi az eredményeket nem csak centiméterekben, kilókban, hanem a kacagások gyakoriságában is mérjük:)

1933480_181853371847043_5389107_o_jpg.jpg

Balogh Alexandra // Klubvezető, cégvezető

Balogh Alexandra vagyok 2018 elején kezdtem dolgozni a  Zuglói CURVES női tornaszalonokban. Gyerekkorom óta táncolok, mind modern, mind néptáncok terén otthon érzem magam. A koreográfusi pályafutásommal egyidejűleg aquafittness edzőként tevékenykedtem. Mikor megismerkedtem a Curves-szel azonnal tudtam, hogy itt a helyem. Az edzéseim mindig pörgősek és jó hangulatban telnek. Szeretem a hölgyeket és a klub hangulatot, hisz mi nem csak testileg hanem szellemileg is támogatást nyújtunk. Hiszek abban, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül minden nő számára jár a mozgás öröme, és nem találkoztam még olyan lehetőséggel, amit ez a női tornaszalon nem tudna biztosítani a vendégeinknek. Mikor a műszakom végén haza indulok, mindig hála van a szívemben, hogy ilyen csapatban ilyen emberekkel és ilyen remek környezetben a hivatásomnak élhetek.

279325249_700850834588514_5063821853102852381_n_jpg.jpg

Mári Renáta // Klubvezető/Operációs menedzser

Mári Renáta vagyok és 2023 januárjában csatlakoztam a Zuglói Curves női tornaszalon csapatához. Mindig is az életem része volt a sport, több mint 10 évig röplabdáztam, néptáncoltam, de körülbelül másfél évet tanultam társastáncot is. Nagyon izgatott voltam, mikor lehetőségem volt el kezdeni a csapatban dolgozni, hiszen már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez az egész enyém is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy olyan edzőteremben dolgozhatok, ahol a hölgyek rendszeresen tesznek tudatosan az egészségükért és azért, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessenek, hiszen azt gondolom, a mai rohanó világban mi nők nagyon sok területen több szerepben is részt veszünk a lehető legjobb tudásunk szerint maximálisan. Ehhez elengedhetetlen az energikus és egészséges Énünk.  Boldogsággal tölt el, hogy részese lehetek annak, hogy más élete sokkal jobb legyen és segíthetek abban, hogy a mindennapokat mosolygósan, jó hangulatú edzésekkel és színes, kellemes élményekkel gazdagodva töltsék el, amire mindig jó szívvel emlékeznek vissza és akár motivációt is nyernek belőle. Ha nőként abban gondolkodsz, hogy hogyan tudsz saját magad még nőiesebb, még jobb változata lenni, akkor csak annyit tudok mondani, hogy hidd el, ha velünk tartasz, bírni fogod magad!

curves_reni_jpg.jpg

Rasman Krisztina // Klubvezető-helyettes/Operációs menedzser

Rasman Kriszti vagyok. Elhivatottan hiszek önmagunk fejlesztésében! A test-lélek-szellem harmóniájában. Nem létezhet egészségesen az egyik a másik kettő nélkül. 

Hiszem, a tested az, ami sosem hazudik, kommunikál veled, ha odafigyelsz rá, ha gondoskodsz róla, ahogy azokkal teszed, akiket szeretsz! Hát szeresd a tested, hisz a tested a lelked ruhája.

30 éve foglalkozom a testtel, az egészséges életmóddal, tudom, hogy a megfelelő mozgás hiánya betegséget okoz, hisz mozgásra lettünk kitalálva! 

A Curvesben nem csak a tested edzed, egy elfogadó, szeretetteljes női közösség tagja is lehetsz, ami a lelkünknek nagyon fontos!

Gyere, tarts velünk és találd meg velünk az örömöt a mozgásban!

curves_kriszti_jpg.jpg

Sipos Viktória // Operációs Menedzser

Sipos Viktória vagyok, 25 éves. Már gyermekkorom óta nagyon szeretek mozogni és táncolni. Gyerekként néptáncoltam, akrobatikus rockandroll-ra jártam és később Hip-Hopra is. Mivel az én életemben is nagyon fontos szerepe volt a mozgásnak, ezért mióta anyuka lettem még jobban oda figyelek erre hogy velem együtt a kislányom is rendszeresen mozogjon. 

Mióta a Curves-nél dolgozom, úgy érzem megtaláltam amit eddig kerestem. Vidám, és családias hangulatban dolgozhatok egyaránt a kollégákkal és a vendéggel is. Szeretem a hölgyeket látni mikor sikeres célt értek el és tettek azért hogy megőrizzék az ez egészségüket. Boldog vagyok hogy itt lehetek! 

curves_viki_jpg.jpg