Curves edzés csak nőknek

Rólunk írták

Nika Zsuzsa (2022-02-01)

Nagyon szeretek a Curves Hungária krt-i edzőtermébe járni. Innen nem lehet elkésni. Bármikor, ha megérkezem, felállok az első gépre, mivel ez egy köredzés 2x ismételve a gyakorlatokat. Ez mindössze 30 perc.

A fiatal és csinos trénerek folyamatos irányítása és felügyelete mellett testünk, lelkünk felüdül. A társaság mindig remek és minél többször jársz, annál kevesebbre jön ki egy óra. Vasárnap kivételével minden nap nyitva áll előttünk. Korosztálytól függetlenül ajánlom szeretettel!!!!

Egy kedves hölgy (2022-01-28)

Bár csak 2021. május 10-től edzek a zuglói Curves szalonban, már túl vagyok a 151. edzésen. Előtte 11 évig egy másik szalonba jártam edzeni, így jól ismertem a körülményeket. Kezdettől fogva jól érzem magamat, az edzők kedvessége, humora, kreatív gyakorlatai, a mozdulataink folyamatos ellenőrzése, korrigálása, tiszteletet ébreszt.

Köszönöm! Jövök rendszeresen! Csiú

Ráduly Ildikó (2022-01-15)

Sziasztok, Ráduly Ildikó vagyok. Két és fél évvel ezelőtt októberben, amikor lejárt a nyaralási szezon, éreztem, hogy pár kiló is feljött, pontosan 80 kg voltam.

A kolléganőm megtalálta a Curves edzőtermet, ami csak nőknek, és csak fél óra edzés naponta. A dicsőségfalra is felkerültem, mínusz 2 kg és mínusz 21 cm volt a kezdő eredményem.

A személyi edzőink nagyon figyelmesek, kedvesek, és nem hagynak bennünket ellustulni. Nagyon jó itt lenni, nagyon jól érzem itt magam.

Egy kedves hölgy (2021-12-21)

Miért szeretem a Curves-t?

Több mint 2 éve történt, hogy munkába menet mindig néztem a termet, rákerestem a neten, de mindig azt gondoltam, majd másnap lemegyek, ez a másnap mindig másnap lett.

Teljesen véletlenül álltam a megállóban és egy kedves lány odajött hozzám és az edzésről beszélt, elhívott egy ismertetőre. Ez a sors keze, gondoltam, talán bevonzottam. Már az első alkalommal nagyon tetszett, mindenki nagyon kedves volt.

Azóta minden héten 3x vagy 4x jövök tornázni. A bezárás alatt nagyon hiányzott, hogy nem tudtam jönni, mert addigra már teljesen beépült a mindennapjaimba. Ez a terem egy ÖRÖM sziget. A mindennapi taposómalomból kilendít. Energiával vagyok feltöltve az edzés után. Remélem még sok évig lesz módom ide járni.

Köszönöm Curves!

P. Varga Ágnes (2016-09-28)

Mit jelent nekem a Sport? Maga az éltető erő! Mint levegő nélkül, a sport nélkül se tudom elképzelni az életem. Az edzések után teljes lelki és testi felfrissülést érzek, elfelejtem minden bánatom és a fizikai fájdalmaimat. Ezzel tartom meg a testi aktivitásom, fiatlnak és könnyednek érzem magam. Eredményeket centiben csak minimális csökkenést értem el, de a testzsírszázalékom, ha keveset is, de csökkent. Az évek óta romló csontritkulásom nem romlott, hanem kis mértékben csökkent ebben az utolsó évben. Az egészségem érdekében szeretném a sportot folytatni, amíg csak tudom. Köszönöm nektek ebben a segítséget Curves!!!

J. Eszter (2016-08-30)

Mit jelent nekem a Sport? Számomra a Sport egyet jelent a Curves-el! Ugyanis tavaly októberben - egy év kihagyás után - itt kezdtem újra sportolni. Szintén elmúltam 60 éves, az egészségem megőrzése, állapotom jelenlegi szinten tartása érdekében elengedhetetlennek tartom a mozgást. Minden más csak ezután jöhet. Természetesem megfelelő étkezésnek is társulnia kell a sportoláshoz. Ezen még erősen dolgozom. A Curves edzői, hangulatos atmoszférája, mivel hozzájárul ahhoz, hogy olyan szívesen jövök ide minden alkalommal. Négy hónapos szünet előtt szeretném mindenkinek megköszönni, hogy munkájukkal eljutottam oda, hogy az letem részévé vált az edzéseken való részvétel. További sikereket kívánok!

V. Zsuzsi (2016-04-11)

...Sportolni jó!!! Nekem is mint sok más nőnek van két nagyon fontos hobbym. Az egyik az evés, a másik a fogyókúra! A kettő között a tornával, a mozgással próbálok kellő harmóniát teremteni. Nagyon szeretem, nagyon fontos számomra, nem szeretnék lemondani róla! :)

Sz. Kovács Edit (2015-12-12)

Curvesre járni jó! :) Bár soha életemben nem sportoltam, sőt, az iskolában testnevelésből felmentett voltam, fél évvel ezelőtt sógornőm 1 éves kitartó munkája eredményeként eljöttem egy edzésre és itt ragadtam! Megszerettem és az életem részévé vált a rendszeres mozgás. Ha valami ok miatt nem tudok jönni, hiányérzetem van!

F. Rónai Marcsi (2015-10-12)

A Sport mindig az életem fontos része volt. Ifjú koromban versenyszerűen űztem többféle sportágat is. Először szertornán voltam, majd mikor ebből a sportágból "kiöregedtem" tollaslabdázó lettem. Hivatásos katonaként rendszeresen futottam. Problémát okozott, amikor a térdem fájni kezdett és orvosi tanácsra abba kellett hagynom a futást és ezzel együtt a tollaslabdázást is. Ekkor tanultam meg úszni és szerencsére rábukkantam a Curvesre. Most már több mint másfél éve rendszeresen járok, és nagyon élvezem. Jó a társaság, szuper aranyosak az edző lányok és nagyon jó a mozgás!!

B. Szilágyi Edit (2015-09-06)

A rendszeres testmozgás számomra azt jelenti, hogy élek!! A napjaimat szebbé teszi, össze kovácsol a többiekkel, energikusabb, hatékonyabb vagyok. Csinosabb, vidámabb vagyok, jobb az önbecsülésem, pozitívak mások vissza jelzései. Szeretek ide járni, hiányoztatok!!

Galló Anci, 62 éves (2015-07-28)

Életem során sok-sok fogyókúrás dolgot kipróbáltam. Nem túl sok sikerrel. Amennyi esetleg lement mínuszban, a duplája jött vissza amikor véget ért a tortúra. Ez az első eset, hogy nagyon jók a tapasztalataim. Bár a kilóim száma nem nagyon fogy, az alakom átalakult. Felüdít, jót tesz nekem a Curves. Vidékről járok, időt, fáradtságot nem kímélve. Imádom! Ha Istenke engedi, sokáig szeretnék idejárni!

F. Ildikó 28 éves (2015-06-12)

Nagyon vidám, kedves minden óra amit itt töltök, ezért még egy borús napot is fel tud dobni egy Curves edzés. Az ülő munka ártalmaitól ( hátfájás, gerincferdülés, túlsúly ) teljesen megszabadított, testi-lelki felüdülés!