Curves edzés csak nőknek

Rólunk írták

P. Varga Ágnes (2016-09-28)

Mit jelent nekem a Sport? Maga az éltető erő! Mint levegő nélkül, a sport nélkül se tudom elképzelni az életem. Az edzések után teljes lelki és testi felfrissülést érzek, elfelejtem minden bánatom és a fizikai fájdalmaimat. Ezzel tartom meg a testi aktivitásom, fiatlnak és könnyednek érzem magam. Eredményeket centiben csak minimális csökkenést értem el, de a testzsírszázalékom, ha keveset is, de csökkent. Az évek óta romló csontritkulásom nem romlott, hanem kis mértékben csökkent ebben az utolsó évben. Az egészségem érdekében szeretném a sportot folytatni, amíg csak tudom. Köszönöm nektek ebben a segítséget Curves!!!

J. Eszter (2016-08-30)

Mit jelent nekem a Sport? Számomra a Sport egyet jelent a Curves-el! Ugyanis tavaly októberben - egy év kihagyás után - itt kezdtem újra sportolni. Szintén elmúltam 60 éves, az egészségem megőrzése, állapotom jelenlegi szinten tartása érdekében elengedhetetlennek tartom a mozgást. Minden más csak ezután jöhet. Természetesem megfelelő étkezésnek is társulnia kell a sportoláshoz. Ezen még erősen dolgozom. A Curves edzői, hangulatos atmoszférája, mivel hozzájárul ahhoz, hogy olyan szívesen jövök ide minden alkalommal. Négy hónapos szünet előtt szeretném mindenkinek megköszönni, hogy munkájukkal eljutottam oda, hogy az letem részévé vált az edzéseken való részvétel. További sikereket kívánok!

V. Zsuzsi (2016-04-11)

...Sportolni jó!!! Nekem is mint sok más nőnek van két nagyon fontos hobbym. Az egyik az evés, a másik a fogyókúra! A kettő között a tornával, a mozgással próbálok kellő harmóniát teremteni. Nagyon szeretem, nagyon fontos számomra, nem szeretnék lemondani róla! :)

Sz. Kovács Edit (2015-12-12)

Curvesre járni jó! :) Bár soha életemben nem sportoltam, sőt, az iskolában testnevelésből felmentett voltam, fél évvel ezelőtt sógornőm 1 éves kitartó munkája eredményeként eljöttem egy edzésre és itt ragadtam! Megszerettem és az életem részévé vált a rendszeres mozgás. Ha valami ok miatt nem tudok jönni, hiányérzetem van!

F. Rónai Marcsi (2015-10-12)

A Sport mindig az életem fontos része volt. Ifjú koromban versenyszerűen űztem többféle sportágat is. Először szertornán voltam, majd mikor ebből a sportágból "kiöregedtem" tollaslabdázó lettem. Hivatásos katonaként rendszeresen futottam. Problémát okozott, amikor a térdem fájni kezdett és orvosi tanácsra abba kellett hagynom a futást és ezzel együtt a tollaslabdázást is. Ekkor tanultam meg úszni és szerencsére rábukkantam a Curvesre. Most már több mint másfél éve rendszeresen járok, és nagyon élvezem. Jó a társaság, szuper aranyosak az edző lányok és nagyon jó a mozgás!!

B. Szilágyi Edit (2015-09-06)

A rendszeres testmozgás számomra azt jelenti, hogy élek!! A napjaimat szebbé teszi, össze kovácsol a többiekkel, energikusabb, hatékonyabb vagyok. Csinosabb, vidámabb vagyok, jobb az önbecsülésem, pozitívak mások vissza jelzései. Szeretek ide járni, hiányoztatok!!

Galló Anci, 62 éves (2015-07-28)

Életem során sok-sok fogyókúrás dolgot kipróbáltam. Nem túl sok sikerrel. Amennyi esetleg lement mínuszban, a duplája jött vissza amikor véget ért a tortúra. Ez az első eset, hogy nagyon jók a tapasztalataim. Bár a kilóim száma nem nagyon fogy, az alakom átalakult. Felüdít, jót tesz nekem a Curves. Vidékről járok, időt, fáradtságot nem kímélve. Imádom! Ha Istenke engedi, sokáig szeretnék idejárni!

F. Ildikó 28 éves (2015-06-12)

Nagyon vidám, kedves minden óra amit itt töltök, ezért még egy borús napot is fel tud dobni egy Curves edzés. Az ülő munka ártalmaitól ( hátfájás, gerincferdülés, túlsúly ) teljesen megszabadított, testi-lelki felüdülés!