Curves edzés csak nőknek

Videók

Bizonytalan vagy, Neked való-e a Curves? Még sosem jártál kitartóan edzőterembe?

Úgy érzed, Te legfeljebb otthon, a négy fal között kezdhetsz neki a tornának? Nézd meg kisfilmjeinket, amiben klubtagjaink beszélnek arról, hogy miért szeretnek hozzánk járni, mit adott nekik a Curves és miért ajánlják Neked is ezt a mozgásformát!

Szeretnénk, ha biztos lehetnél a dolgodban; gyógytornász szakértőnk filmjéből megtudhatod, miért a Curves a legjobb választás a testednek! A Curves-nél mindenkinek van sikertörténete, nézd meg két igazán sikeres vendégünk filmjét!

Nézd meg videóinkat a YouTube-on vagy ezen az oldalon, ismerj meg minket, hogyan bolondozunk, ünnepelünk. Mindez Neked is jár!

1646753651.jpg

A legjobb természetes gyógyszer a mozgás! 1. rész

Curves - Bírni fogod magad!

A Curves egy gyors, hatékony és biztonságos testsúly ellenőrzési programot biztosít bármilyen korú, testalkatú és fittségi állapotú hölgyek számára. A Curves klubokban kellemes, vidám hangulat társul a biztonságos edzéssel.

Mit jelent nekem a Curves?

A Curves edzés egy olyan női mozgásforma, ahol 30 percbe belefér a bemelegítés, az erősítő és kardió edzés és a nyújtás is. Erősíti az izmokat, gyorsítja az anyagcserét, feszesíti az egész testet.

Bizonytalan vagy, Neked való-e a Curves? Még sosem jártál kitartóan edzőterembe?

Úgy érzed, Te legfeljebb otthon, a négy fal között kezdhetsz neki a tornának? Nézd meg ezt a bemutatkozó videót, amelyben megszólalnak vendégeink és elmondják miért szeretik klubjainkat. Edzőink is megszólalnak és betekintést nyerhetsz az edzésbe is.

Sikersztorik

Nézd meg hogyan változtatta meg vendégeink életét a Curves edzésforma, amely életformává is válik azok számára akik rendszeresen látogatják a klubokat. Vendégeink nemcsak fizikai, hanem lelki és szellemi felüdülést is találnak klubjainkban, ahol a hölgyek a kemény edzés közepette is megtalálják a közös hangot egymással. 

A Curves bizony csak nőknek szól!

Nézd meg kedvencünket, ezt a vicces vírus videót, amely tavalyi kampányunkhoz készült - hogyan próbáltak a férfiak lekörözni bennünket a Curves edzésben! Szerintetek sikerült nekik?

Szimpatika TV - Riport a Curves-ről

Nézd meg te is ezt a jó kis riportot, amit a Szimpatika TV készített velünk!