Curves edzés csak nőknek

Szeretnél saját klubot?

Mindig is saját vállalkozásra vágytál?

Vágj bele, és egyúttal változtasd meg a nők életét!

Legyél Te is franchise tulajdonos!Lépj kapcsolatba Velünk most!

Az európai egészségmegőrző mozgásterápiás piac értéke 26,7 milliárd euro. Az egészség- és torna klubtagok száma 52.4 millió és ez az érték évente 5%-kal nő.

Laptop

Mikor lesz a következő franchise bemutatónk?

Gyere, és ismerj meg bennünket a franchise bemutatónkon, hogy még több információd legyen, milyen üzleti lehetőséget tartogat számodra a Curves Franchise! Itt személyesen találkozhatsz az értékesítő csapatunkkal, hogy választ kaphass az összes kérdésedre, ami felmerül benned a franchise programunkkal kapcsolatban.

 

A Curves Franchise üzleti lehetőség

A Curves egy egészségmegőrző mozgásterápiás klub kizárólag nőknek, jó szórakozást és társaságot nyújt, hogy a nők visszanyerjék fizikai és mentális egészségüket. A Curves különleges és személyre szabott 30 perces köredzés tervet biztosít edzőkkel, és a fejlődés folyamatos nyomon követésével. Klubjaink barátságosak, ember- és szolgáltatás központúak. A Curves üzleti modellje már Magyarországon is jól bizonyított, és a médiában való egyre növekvő jelenléte egy meglehetősen jól jövedelmező élménnyé tette a saját vállalkozást indító nők számára, még akkor is, ha soha nem volt üzleti vállalkozásuk, vagy soha életükben nem foglalkoztak sporttal vagy mozgással.

 

Mire számíthatsz:

  • bevált üzleti modell és márka, jó marketing programok
  • folyamatos támogatást és képzést kapsz
  • törődsz egy közösséggel, és javítod az életminőségüket
  • franchise szinten alacsony befektetés & igényeidhez alkalmazkodó időbeosztás
  • mellékhatásként egészségesebb és fittebb leszel testben és lélekben, még fogyhatsz is

A Curves története

Az első 30 perces köredzés kitalálója Gary és Diane Heavin, akiknek közös szenvedélye volt a torna, és elkötelezettek voltak a nők egészsége iránt. Ezen okok elvezettek odáig, hogy megnyissák az első, eredeti Curvest 1992-ban Harlingenben, Texasban.

Az újításuk, a 30 perces, egész testet megmozgató edzésük kombinálja az erősítést és a kardió gyakorlatokat a biztonságos és hatékony hidraulikus ellenállású gépeket használva. Az első klub sikeressé vált, mert a nők itt egy támogató és kényelmes környezetben edzhettek.

Amikor a második klub megnyílt, rögtön sikeres lett, így tudták, hogy egy olyan piaci rést tölthetnek be, amelyeket a hagyományos edzőtermek nem, és hogy ezzel nők millióinak segíthetnek világszerte. Ahhoz, hogy elérjék ezt, szenvedélyes emberekre volt szükségük, akik segíteni akarnak ezeknek a nőknek és megtanítják nekik, hogyan működtessék környezetükben a Curvest. Gary és Diane úgy döntöttek, hogy üzletlánccá alakítják a Curvest – 1995-ben, Texas államban, Párizsban megnyílt az első független vezetésű Curves klub. A Curves azóta tovább terjeszkedett, és most 76 országban megtalálható több, mint 4500 klubbal.

5 ok, ami miatt érdemes a Curvest választanod

Icon fitness

Egy jól kitalált franchise modell: Lépj be a legnagyobb női torna franchise közösségbe! 76 országban 4500 klub!

Icon 30 minute

Egy bevált és egyedülálló edzésterv: A Curves 30 perces, egész testet megmozgató edzés nők számára, egyéni személyi edzéssel!

Icon women

Egy vállalkozás jó küldetéssel: Segíts a nőknek, hogy a franchise-od segítségével fittebbek és erősebbek legyenek, és akár fogyjanak is!

Icon business

Egyszerű és nagyszerű üzleti modell: Hatékony, könnyen megtanulható, alacsony induló befektetéssel működő üzleti modellünket úgy alakítottuk ki, hogy a befektetésed maximálisan megtérüljön.

Icon support

Folyamatos támogatás a sikeredért: A Curves a kezdeti szakmai képzést, szoftvert és folyamatos, szakértői támogatást nyújt, hogy felépítsd saját sikeres vállalkozásodat