Curves edzés csak nőknek

Milyen a Curves edzés?

Mi is a Curves?

A Curves kifejezetten nőknek kifejlesztett edzésforma, ami mindössze 30 perc alatt magában foglalja az edzés 5 elemét, a bemelegítést, cardio-erősítő edzést, levezetést, nyújtást. Ezalatt az idő alatt akár 500 kalóriát is elégethetsz! Hidraulikus gépeink segítségével izület kímélő testedzést kínálunk Neked, mely leginkább a vízben való tornához hasonlítható, ezért a legtöbb reumatikus betegségre (csontritkulás, kopás, stb.) nagyon jó hatású, de pl. a magas vérnyomás betegséget és a cukorbetegséget is remekül karban tartja, mialatt minden izomcsoportot kellően átmozgat.

1662562472.jpg

Bármikor csatlakozhatsz!

Nálunk nincsenek időpontok, bármikor elkezdheted a napi edzésedet, ráadásul minden mozdulatodat személyi edző kíséri! Mindenki saját korának, edzettségi szintjének megfelelően, biztonságos módon éri el kitűzött céljait, melyet rendszeresen nyomon követünk.

A Curves egy olyan hely, mely nem csupán egy edzőtermi edzést takar, hanem közösségformáló klubként is működik. Egy védett közeg, ahol csak mi, NŐK, élvezhetjük, kortól függetlenül, a kiadós torna örömét!

1638115750.jpg

Új gépeink